MPSC Documents – Proof of category MPSC

1) 10th or equivalent examination Proof

Answer: 10th Certificate/Marksheet


2) Proof of Age

Answer: Date of Birth Certificate or 10th Certificate/Marksheet


3) Proof of Category

Answer: Cast Certificate or EWS certificate or any government Certificate with cast name.a for eg. LC

4) Proof of Knowledge of Marathi Language

Answer: 10th Certificate/Marksheet with Marathi as One of the subject or take certificate from a college Professor (Marathi Language Professor)

5) Proof of Education Qualification- Certifications

Answer: Any Additional Certificate required for the exam. for eg. Typing Certificates, MSCIT etc


6) Proof of EWS Certificate

Answer: EWS Certificate of Current financial years for prelim and for mains upload that certificate you have applied for prelim application.

7) Proof Of Non-Creamy Layer

Answer: NCLCertificate With Validity of Current financial year for prelim and for mains upload that certificate you have applied for prelim application.


8) Proof of Educational Qualification

Answer: All Semesters Marksheets (FY, SY,TY etc) (or at least upload the last 2 semesters mark sheets along with the final grade certificate)

Leave a Reply